Γρήγορη Αποκατάσταση της Όρασης

Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι να ανακαλύψτε και να αφαιρέστε τα αίτια της επιδείνωσης της όρασης σας, να την διορθώστε και να την επαναφέρετε πίσω στο κανονικό.

Το σεμινάριο αυτό εδώ και πολλά χρόνια έχει δείξει σταθερά αποτελέσματα βελτίωσης της όρασης και είναι ένα από τα σεμινάρια που πάντοτε έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην Δημοκρατία της Τσεχίας και την Ρωσία.

Ο Boris Tichanovsky είναι συγγραφέας βιβλίων για μεθόδους γρήγορη αποκατάστασης της όρασης.

Εργάζεται πάνω στον εαυτό του και δεν ικανοποιήται ποτέ με το στάτους κβο, παρακολουθώντας καινούργιες γνώσεις και εισχωρόντας βαθειά στις παραδοσιακές μεθόδους. Ολο αυτό δημιουργεί μια καινούργια δυναμική. Κανένα από αυτά τα σεμινάρια δεν είναι αναπαραγωγή κάποιου προηγούμενου, αλλά ένας εμπλουτισμός με καινούργια γνώση.

Στην Δημοκρατία της Τσεχίας το σεμινάριο αυτό διαρκεί 1 εβδομάδα. Οι περισσότεροι άνθρωποι μέσα σε αυτή την εβδομάδα βλέπουν βελτίωση τουλάχιστον 1 βαθμό σε οποιαδήποτε πάθηση έχουν. Σε μελέτες που έγιναν επί χρόνια, παρατηρήθηκε ότι η όραση των ανθρώπων αυτών συνέχισε να βελτιώνεται ασχέτως αν αυτοί συνέχιζαν να κάνουν τις ασκήσεις. Αυτοί που συνέχισαν να κάνουν τις ασκήσεις είχαν βελτίωση 3 με 4 βαθμούς σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Οι μεγάλες βελτιώσεις παρατηρήθηκαν κυρίως στην μυωπία και πρεσβυωπία και στην συνέχεια σε άλλες παθήσεις των ματιών. Η καλύτερη περίπτωση ήταν βελτίωση 6 βαθμών μυωπίας μέσα σε ένα χρόνο.

Εδώ στην Ελλάδα για πρώτη φορά ο Boris θα το διδάξει σε 3 ημέρες.

Θα δώσει όλο το υλικό που διδάσκει κανονικά μέσα σε 7 ημέρες.

Όμως όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η βελτίωση της όρασης που παρατηρείται στα 7μερα σεμινάρια.

Κύρια θέματα του σεμιναρίου θα είναι: ατροφία της όρασης, μυωπία, πρεσβυωπία, αμβλυωπία, καταρράκτης, γλαύκωμα, αστιγματισμός κ.α.

Το Σεμινάριο της Αποκατάστασης της Ορασης γίνεται στο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας, στον Πευκιά.