Γνωρίζεις ότι οι σκέψεις σου προσδιορίζουν την ζωή σου; Γνωρίζεις ότι εσύ προσδιορίζεις τις σκέψεις σου; Σε εμάς είναι πια Γνώση και Εμπειρία.

Εισαγωγικό Σεμινάριο Θεραπείας Θήτα (Theta Healing®)

Το σεμινάριο αυτό δίνει την δυνατότητα να έρθει κανείς σε επαφή με μία από τις ποιό μοντέρνες και αποτελεσματικές μεθόδους αυτογνωσίας, αυτοθεραπείας και αυτοβελτίωσης.
Η Θεραπεία Θήτα/Theta Healing® είναι μια μέθοδος όπου μας φέρνει σε ΑΜΕΣΗ σύνδεση με το υποσυνείδητό μας και το απελευθερώνει από τα προϊόντα της Συνείδησης που κρατούν τον άνθρωπο μακριά από την ευτυχία και την πληρότητα.
Οπως είναι γνωστό από την ψυχολογία, την ζωή μας κατά 90% κυβερνά το υποσυνείδητό μας και μόνο ένα 10% το συνειδητό.
Ολοι μας πιστεύουμε ότι εμείς είμαστε κύριοι των αποφάσεών μας, όμως στην πραγματικότητα είμαστε θύματα του ίδιου του υποσυνειδήτου μας, όπου τρέχουν προγράμματα, πεποιθήσεις και συναισθήματα για το ποιοί είμαστε, πως να συμπεριφερόμαστε, τι εργασία να κάνουμε, ποιούς συντρόφους και φίλους θα διαλέξουμε κλπ.
Η Θεραπεία Θήτα διεισδύει βαθειά μέσα στο υποσυνείδητο του ανθρώπου και μπορεί να κάνει τέτοιες ριζικές και άμεσες αλλαγές που στην κυριολεξία να μεταμορφώσουν την ζωή του.
Ο στόχος του εισαγωγικού σεμιναρίου είναι:
α. Να έρθει ο ασκούμενος σε άμεση επαφή με το υποσυνείδητό του
β. Να επέμβει σε αυτό και να κάνει αλλαγές στα προγράμματα/πεποιθήσεις που δεν τον εξυπηρετούν πια – αυτοθεραπεία.
γ. Να γνωρίσει την Θεραπεία Θήτα ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ!

Δήλωση συμμετοχής στο athinaionfos@gmail.com ή
στα τηλέφωνα: Μαγδαλένα: 694 328 5809, Γιώργος: 697 365 4844

Theta Healing® Basic DNA - Σεμινάριο Θεραπείας Θήτα - Βασικό Επίπεδο

Το μάθαμε στα σεμινάρια της Μεθόδου Θήτα/Theta Healing® και βάλαμε αυτήν την γνώση σε πράξη.
Μάθαμε πως μπορούμε εμείς να προσδιορίσουμε τις σκέψεις μας, πως μπορούμε να βάλουμε ένα ΤΕΛΟΣ στις αρνητικές σκέψεις και πως μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αυξήσουμε τις θετικές σκέψεις οι οποίες μας οδηγούν στις πράξεις που θέλουμε να κάνουμε.
Γι αυτήν την αλλαγή χρειάζεται ΘΑΡΡΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΕΠΙΜΟΝΗ.
Εάν επιθυμείς να ανακαλύψεις τον Δρόμου σου, την πορεία σου και να έχεις στα χέρια σου ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σου είναι χρήσιμο, εμείς μπορούμε να σε συνοδέψουμε σε αυτό το ταξίδι.

Το ταξίδι αυτό:
1: Δεν είναι για αδύναμους εσωτερικά ανθρώπους
2: Δεν είναι για αυτούς που έχουν την συμπεριφορά τα παίρνω όλα αλλά δεν δίνω τίποτα
3. Χρειάζεται εσωτερική εργασία

Ο σπουδαστής θα μάθει να αναγνωρίζει τις δικές του πεποιθήσεις και θα εξασκηθεί στην αφαίρεσή τους σε άλλα άτομα. Η εξάσκηση αυτή μπορεί να αποκαλύψει πολύ γρήγορα συστήματα πεποιθήσεων, δείχνοντας στο σώμα πώς να αντικαθιστά περιοριστικές πεποιθήσεις ή συναισθήματα με αντίστοιχα θετικά.

Άλλα θέματα και ασκήσεις περιλαμβάνουν:
• Να μάθεις γιατί δημιουργούμε κάποια πράγματα στη ζωή μας και τι μαθαίνουμε από αυτά.
• Να έχεις διάκριση όταν εργάζεσαι με οδηγούς και φύλακες αγγέλους.
• Εισαγωγή της υλοποίησης στη ζωή σου.
• Μελλοντική ανάγνωση.
• Εξισορρόπηση της διάθεσής σου.
• Αδελφές ψυχές, πρόσγεια και εμφυτεύματα.
• Τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης.
• Η Δύναμη της Σύνδεσης με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν και πολλά άλλα.

Θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης
β) Το βιβλίο «ThetaHealing® – Η Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας»
γ) Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Βασικού Επιπέδου DNA” – Basic ThetaHealer®.

Δήλωση συμμετοχής στο athinaionfos@gmail.com ή
στα τηλέφωνα: Μαγδαλένα: 694 328 5809, Γιώργος: 697 365 4844

Theta Healing® Advanced DNA - Σεμινάριο Θεραπείας Θήτα - Προχωρημένο Επίπεδο

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων (4) ημερών θα ενσταλαχθούν πάνω από 800 συναισθήματα από τη σκοπιά του Δημιουργού - Αρχαιτυπικά, στους μαθητές τα οποία θα οδηγήσουν στην άρση πολλών αρνητικών συναισθημάτων και πολλών προγραμμάτων που είναι επιζήμια για την υγεία τους και γενικά την ψυχική τους κατάσταση. Πέρα όμως της υγείας η ενστάλλαξη αυτών των εκατοντάδων προγραμμάτων καταστεί ικανό τον μαθητή να πάρει μαθήματα που ίσως να χρειαζόταν πολλές ζωές για να τα μάθει, σε μία, την τωρινή!

Θα κατανοήσετε σε βάθος τις ενέργειες των διαφόρων Επιπέδων της Ύπαρξης (συμπεριλαμβανομένων των ορυκτών, των φυτών, του ζωικού βασιλείου), τη δυναμική που υπάρχει μεταξύ τους και θα ασχοληθούμε με το πως μεταφράζεται η επίδρασή τους στην καθημερινή ζωή και δραστηριότητα.

Θα μάθετε να ακυρώνετε όρκους και δεσμεύσεις από άλλες ζωές που σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε, να καθαρίζετε ασυνείδητες μνήμες που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, να στέλνετε αγάπη στο μωρό μέσα στη μήτρα, να αναδημιουργήτε την ψυχή σας και να την κάνετε ισχυρότερη, να επικοινωνείτε με τον ανώτερο εαυτό σας, με προγόνους και να διεξάγετε όλες αυτές τις τεχνικές σε ζώα, σε φυτά, σε αντικείμενα και χώρους.

Θα μάθετε να δουλεύετε με τους φόβους και φοβίες.
Θα μάθετε να ζείτε χωρίς απόρριψη, δυσαρέσκεια και ενοχές.
Θα μάθετε να επιλέγετε πιο αποτελεσματικά τις τροφές, τις βιταμίνες και τα βότανα για να θρέψετε σωστά το σώμα σας και τη συνείδησή σας.
Θα μάθετε για τους Άγγελους, το Συμβούλιο των 12, τους Συμπατικούς Νόμους και άλλες πηγές Ενέργειας
Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του έβδομου επιπέδου της Υπαρξης (Αγάπη) για αποτελέσματα, επιτεύγματα και στιγμιαίες θεραπείες.
Αυτό το επίπεδο είναι μια υπέροχη εμπειρία, γιατι μαθαίνουν να γνωρίζουν πώς να ζουν στο εδώ και τώρα και να βιώνουν την αυτό-αποδοχή μέσα από το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης.

Διάρκεια: 4 ημέρες

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση του Βασικού Επιπέδου.

Θα λάβετε το αντίστοιχο ελληνικό βιβλίο ThetaHealing, το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του Προχωρημένου Επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Δήλωση συμμετοχής στο athinaionfos@gmail.com ή
στα τηλέφωνα: Μαγδαλένα: 694 328 5809, Γιώργος: 697 365 4844

Theta Healing® Ρυθμός προς το Ιδανικό Βάρος

Δομήστε ένα δυνατό, υγιές, και όμορφο σώμα το οποίο αγαπάτε, χρησιμοποιώντας την θεραπεία Θήτα - Theta Healing® Aναγνωρίστε την εσωτερική σας ομορφιά και την αγάπη για τον εαυτό σας.

Μάθετε πώς να βρείτε το ιδανικό σας βάρος με χαρά και ενθουσιασμό! Εδώ βρίσκετε τον εσωτερικό σας ρυθμό, την αρμονία σε όλες τις δομές σας!

Αυτό το σεμινάριο είναι για την υγεία και τη μέγιστη ζωτικότητα σας, για την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, για την ασφάλεια σας, για την αγάπη προς τον εαυτό σας, έτσι ώστε να ακτινοβολεί η ενέργειά σας σε αυτόν τον κόσμο σε ό,τι κάνετε.
Το σώμα σας όταν είναι υγιές ξέρει πως και τι να ζητήσει για να τρέφεται, πώς να ξεκουραστεί, πώς να έχει ενέργεια στις δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε.

Τι θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο:

Θα αλλάξετε τις πεποιθήσεις σχετικά με το σωματικό βάρος, μερικές από αυτές λαμβάνονται από την οικογένεια, από τους προγόνους, από την κοινωνία και θα δημιουργίσετε νέες πεποιθήσεις που θα σας κάνουν ευτυχισμένους με το σώμα σας.

Θα προσδιορίσετε τους φόβους που θα απελευθερωθούν από όλες τις δομές σας ώστε να επιτρέψετε σε κάθε κύτταρο στο σώμα σας να είναι σε αρμονία με τον εαυτό σας.
Θα μάθετε ποιά είναι τα καλύτερα φυσικά συμπληρώματα που βοηθούν να απελευθερώσει τις τοξίνες που αποθηκεύονται στο σώμα, θα μάθετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε εύκολα στην καθημερινοτητά σας.

Θα μάθετε πώς να κάνετε περιοδικά καθαρισμό και αποτοξίνωση του σώματος, έτσι ώστε κάθε κύτταρο να είναι υποστηριγμένο στο έργο (δραστηριότητα) που έχει να επιτελέσει.

Θα μάθετε πώς να ευλογήσετε το φαγητό, για να καθαρίσετε την ενέργεια από οποιαδήποτε χαμηλότερη δόνηση, αξιοποιόντας στο έπακρο κάθε ημέρα τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές.

Θα μάθετε τη μυστική άσκηση της Vianna Stibal την δημιουργό της θεραπείας ThetaHealing®, για αδυνάτισμα και ενδυνάμωση, που μέσω διανοητικής άσκησης το σώμα μαθαίνει να ρυθμίζει το μεταβολισμό του.
Είναι εκπληκτικό το πως, όταν το σώμα είναι σε ισορροπία μαγικά να ξεκλειδώσετε: διαπροσωπικές σχέσεις, οικονομική αφθονία, επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής!

Προαπαιτούμενα για αυτό το σεμινάριο είναι το Βασικό, το Προχωρημένο επίπεδο και το Βαθύ Σκάψιμο.

Mε το σεμινάριο αυτό θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης
β) Το βιβλίο «ThetaHealing® Rhythm – Για να βρεις το ιδανικό σου βάρος στα Ελληνικά!
γ) Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK®

Δήλωση συμμετοχής στο athinaionfos@gmail.com ή
στα τηλέφωνα: Μαγδαλένα: 694 328 5809, Γιώργος: 697 365 4844