Διαδρομή προς την Υγεία – Aστρικά Ταξίδια

Τα Αστρικά Εξωσωματικά Ταξίδια είναι μια μοναδική μέθοδος θεραπείας που μπορούν να βοηθήσει, όταν όλες οι άλλες μέθοδοι θεραπείας έχουν αποτύχει. Έχουν πολλές πρακτικές χρήσεις. Κατά τη διάρκεια του αστρικού ταξιδιού, μπορείτε να βρείτε περισσότερες από τις απαντήσεις στα σημαντικά ερωτήματα - Ποιοί είμαστε; Γιατί είμαστε εδώ? Πού πάμε; Υπάρχουν προηγούμενες ζωές και ζωή μετά το θάνατο; Ποιος και για ποιό σκοπό μας δημιούργησε;

Μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις ως βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι αλλά και ως άθεοι. Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι μετά τις απαντήσεις δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αθεϊσμού.

Ο Boris Tichanovský θα σας διδάξει μια εντελώς ασφαλή τεχνική για αστρικά ταξίδια . Θα σας μάθει την δική του μέθοδο της εξόδου του αστρικού από το σώμα. Βασίζεται στην μεθοδολογία του Michael Raduga & αρχαίων μάστερς. Συνδυάστε τη γνώση του σύγχρονου κόσμου με τις μεγάλες αλήθειες που έχουν διασωθεί από τα βάθη του χρόνου. Το μάθημα θα επικεντρωθεί κυρίως στην ιατρικές και θεραπευτικές πτυχές αυτής της μεθόδου.
Θα συζητήσουμε τη μεθοδολογία του Michael Raduga, Joan Zatvornik, Nikon Šedovlasce και Robert Monroe.
Η μεγαλύτερη γνώση και η μεγάλη τέχνη των μοναχών της κάθε πίστης και θρησκείας ήταν πάντα διαχωρισμός της ψυχής από το σώμα, η αστρική έξοδος από το σώμα.
Υπήρχαν Θιβετιανοί μοναχοί οι οποίοι αφιερώνανε στην τέχνη αυτή, μερικές φορές μια ολόκληρη ζωή. Μερικοί δεν το επιτυγχάνανε, άλλοι μόνο μερικές φορές.
Υπάρχουν όμως δάσκαλοι που βρήκαν όμως μικρότερη και αμεσότερη διαδρομή για τον έλεγχο αυτής της ικανότητας.
Ένας από αυτούς ήταν Χριστιανός μοναχός Joan Zatvornik. Αυτό που συγκλόνισε στο μοναστήρι που ζούσε με τους απλούς μοναχούς, γιατί μπορούσε να δει τις παραβάσεις τους, ακόμη και αν σε φυσικό πεδίο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να είναι. Την τέχνη αυτή ορισμένοι Επίσημοι της Εκκλησίας δεν κατάλαβαν και ακόμη την καταδικάσανε. Σύμφωνα με αυτούς ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να έχει τέτοιες δυνατότητες. Μετά από αυτή την πεποίθηση ο Joan Zatvornik έγινε ερημίτης. Αποφάσισε να αποσυρθεί και αφιέρωσε εντελώς τη ζωή του για να βιώσει αυτή την δυνατότητα. Πριν φύγει από το μοναστήρι όμως, κατάφερε να προετοιμάσει μερικούς από τους μαθητές τους και να τους παρέχει τη μεθοδολογία του.
Πριν από Joan Zatvornik αυτή η τεχνική κυριαρχείτω από τους ρώσους μάγους και τον Nikon Šedovlasec. Αυτή η μυστική διδασκαλία προστατευόταν ως θησαυρός και έτσι έχει επιβιώσει μέχρι την εποχή μας.
Ο Michael Raduga ανέπτυξε πιο αποτελεσματικά και επεξεργάστηκε μια μέθοδο ταξιδιού έξω από το σώμα.
Μια μεθοδολογία του θα ζήλευαν ακόμη και πολλοί μοναχοί του Θιβέτ. Ο ίδιος ήταν σοβαρά άρρωστος, υπέφερε από σοβαρό άσθμα και αλλεργίες. Για πολλά χρόνια ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή με ισχυρά ορμονικά φάρμακα. Η κατάστασή του χειροτέρευε. Στη συνέχεια, άρχισε να ασχολείται με το αστρικά ταξίδια που στοχεύουν άμεσα στην θεραπεία και έγινε εντελώς καλά. Στη συνέχεια άρχισε να διδάσκει αυτή την τεχνολογία σε όλο τον κόσμο και τώρα έχουν εκατοντάδες ασθενείς θεραπευτεί. Οι διδασκαλίες του βοηθούν όχι μόνο σωματικά προβλήματα, αλλά και ψυχολογικά προβλήματα (κατάθλιψη, εθισμό σε ουσίες, σε μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών, κ.λπ.). Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιηθούν οι αστρικοί έξοδοι από το σώμα επικεντρώνεται σε ασθενείς με ειδικές ανάγκες που μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή τους. Την κάνει πιο ολοκληρωμένη, πιο ευτυχισμένη και πιο ενδιαφέρουσα.
Ο Michael Raduga γεννήθηκε στην ακαδημαϊκή πόλη Νοβοσιμπίρσκ. Επί του παρόντος υλοποιεί την εργασία του στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και τη Μόσχα. Κύριος στόχος του είναι να επεκτείνει τα βιβλία του (π.χ. Ταξίδια έξω από το σώμα, κλπ) και τις γνώσεις του για τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτό δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να πάρουν τη μεθοδολογία του και να εξοικειωθούν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ουσία της φάσης (διαυγή όνειρα, αστρικά ταξίδια) είναι ότι ένα άτομο με πλήρη γνώση καταλαβαίνει ότι βρίσκεται έξω από το φυσικό σώμα του, για το οποίο ξέρει, αλλά δεν το αισθάνεται. Αντ 'αυτού, βρίσκεται σε μια περιοχή που είναι εξίσου πραγματική, όσον αφορά την αντίληψη και τις δομές, αλλά βιώνει τα συναισθήματα πιο έντονα από το κανονικό που βιώνει στην πραγματικότητα.
Ένα άτομο μπορεί απλά να περπατήσει, να αγγίξει, να ακούει, να βλέπει, να τρώει, να χαίρεται, και πολλά άλλα.
Επιπλέον, μπορεί να πετάει, να περνά μέσα από τοίχους και ούτω καθ 'εξής.
Σε σ��γκριση, όλα τα άλλα είδη ψυχαγωγίας μοιάζουν με παιδικό παιχνίδι.
Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την κατάσταση για την επίτευξη διαφόρων πρακτικών στόχων, και έτσι γίνεται ένα αστρικό ταξίδι διασκεδαστική μορφή προσωπικής ανάπτυξης.
Για παράδειγμα, μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες από το υποσυνείδητο, να ταξιδέψουμε, να συναντήσουμε διαφορετικούς ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένων των νεκρών) να έχουμε επίδραση στη φυσιολογία του σώματός μας, να αναπτύξουμε δημιουργικά και καλλιτεχνικά ταλέντα για να εκπληρώσουμε την επιθυμία μας για τη βελτίωση και τις συνήθειες πρακτικές, δεξιότητες και ικανότητες - και όλα αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου!
Στην εποχή μας, το θέμα αυτό είναι ενδιαφέρον όχι μόνο για πνευματικά σκεπτόμενους ανθρώπους, αλλά και επιστήμονες.
Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ σημαντικά αφιερωμένο στο Monroe Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Επιστημών (Βιρτζίνια, ΗΠΑ).
Ο Robert Monroe περιγράφει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπική εμπειρία με τα αστρικά ταξίδια.
Αν θέλετε να απαλλαγείτε από μια ασθένεια που όλες οι άλλες μέθοδοι απέτυχαν, δοκιμάστε τα αστρικά ταξίδια. Σε αυτό το μάθημα κάθε μέρα θα εισερχόμαστε σε κατάσταση έκστασης και θεραπευτικές συνεδρίες με γκονγκ και τύμπανα.
Η ποιότητα θα αυξηθεί με θαυματουργές σύνθετες ασκήσεις για την σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις και Θιβετιανές ασκήσεις για την ενεργοποίηση της βελτίωσης του εγκεφάλου και της μνήμης.